Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Bausch & Lomb SofLens 59 (6 čoček)

měsíční - Bausch & Lomb

Kontaktní čočky vhodné pro začínající nositele. Poskytují dobrou optickou kvalitu a komfort především díky materiálu, který minimalizuje ukládání bílkovinných usazenin. Jejich...více »

Jak hodnotíte produkt?

Recenze Bausch & Lomb SofLens 59 (6 čoček)

Přidáno: 24. ledna 2010

Věra

VašeČočky.cz

Skvělé, co jiného dodat!!!!

Pro:

• Tyto čočky používám už 8 let a jsem velice spokojená. Doporučuji všem!!!!!!!
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 16. ledna 2010

Anonymní uživatel

expert

point

Tyto čočky nosím už 5 let. Nejprve mi je vydávaly v optice za cenu přesahující tisícovku a pak jsem zjistil, že na netu jsou 3x levnější. Jsem s nimi nadmíru spokojen. Moje sestra si je také pořídila, ale nesedly jí a vrátila se ke své puvodní značce. Myslím že nejlepší je se poradit s lekařem.

Pro:

• Cena

• Nic jsem nenašel

Přidáno: 7. ledna 2010

začátečník

Michellin

Ze tří vyzkoušených značek zatím nejlepší volba pro mne. Jak cenově tak kvalitou.

Pro:

• Nízká cena
  • Snadná manipulace

• --

Přidáno: 22. prosince 2009

Miroslav Koška

VašeČočky.cz

Takže jelikož jsem si vozkoušel asi jenom 3 firmy vyrábějící čočky nemohu dát 100% protože nemám široký přehled ale co se týče jak já říkám: "poměr ceny a výkonu" jsou tohle čočky,které se hodí pro začátečníky s obrovskou výhodou a to je: Že když máte měsíční čočky a nosíte je měsíce dva, třeba zapomenete nebo tak něco. Po 2 měsících a zhruba ještě 14 dnech nijak se nekazí ani neovlivňují oko. Což neznamená, že nabádám k delšímu nošení. Jen potvrzuji jejich doopravdickou kvalitu. Ještě tedy závisí na kvalitě roztoku..to už je ale jiná kategorie.

Pro:

• Kvalita
  • Trvanlivost
  • Známá a uznávaná značka
  • Pohodlné
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano

Přidáno: 5. prosince 2009

Bára

VašeČočky.cz

výborné čočky za výbornou cenu

Pro:

• super komfort po celou dobu nošení
  • dobrá cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 25. října 2009

Anonymní uživatel

nováček

zuzankafi

Člověk o nich ani neví, že je má.

Pro:

• Nízká cena
  • Kvalita
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 5. září 2009

Andrea

Andrea

Tyto čočky používám již čtvrt roku a jsem s nimi maximálně spokojená. Začala jsem je používat jako prvonositelka a sedly mi. Já sama za sebe je doporučuji.

Pro:

• Poměr ceny a kvality.

Proti:

• Každý jsme však individuální, ne všem musí vyhovovat.

Přidáno: 20. srpna 2009

nováček

klarosa

Celkem pohodlné. Nevýhodu bych shledávala pouze v „časově omezeném“ denním nošení. Někdy mívám trochu vyschlé oči po jejich použití, ale řekla bych normální.

Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí