Poradna ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS 6 čoček

Autor: | Vloženo: 26.12.2012 000 15:38 | Témata: Poradna ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS 6 čoček

Co vše potřebuji k tomuto balení dokoupit?

akční balení a je i roztokem?nikdy před tím jsem čočky nepoužíval tak se raději ptám díky

  • 26. prosince 2012 - Oficiální zástupce obchodu NetČočky.cz

    Dobrý den,
    pokud jste nikdy kontaktní čočky nepoužíval, potřebujete především navštívit některé aplikační středisko nebo oční ordinaci, kde se aplikací čoček zabývají. Zde Vám nejen vše podrobně vysvětlí a naučí Vás s čočkami zacházet, ale hlavně po důkladném vyšetření doporučí nejvhodnější typ čoček pro Vaše oči. Pouze tak se vyvarujete případných komplikací. Pravidelné kontroly jsou i v budoucnosti pro zdravé nošení nezbytné.
    S pozdravem
    MUDr. Pavel Dvořák,
    NetČočky.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
  • Bc.Monika Škrétová Novus Optik

    Bc.Monika Škrétová Novus Optik

    27. prosince 2012

    Dobrý den, pokud jste čočky nikdy nepoužíval, je naprostý nesmysl si objednávat po internetu jakékoliv čočky!!! V prvé řadě musíte absolvovat vyšetření u očního specialisty, který se aplikací čoček zabývá. Ten Vám provede oční vyšetření a naaplikuje zkušební čočky. Musí se zhodnotit, zda čočky na oku sedí, aby Vám do budoucna nezpůsobila oční komplikace. V opačném případě vybrat jinou čočku. Také Vás musí naučit s čočkou správně zacházet a pečovat.
    Objednat po internetu čočky Vás vyjde sice levněji, ale jednak nemáte záruku koupě originálních čoček, protože mnoho internetových obchodů neodebírá čočky od výhradních distributurů pro český trh a za další si opravdu můžete způsobit nevratné změny na oku nesprávně zvolenou čočkou či nesprávným užíváním. Jestli Vám čočka sedí či nesedí si sám nezhodnotíte. I zdánlivě pohodlná čočka nemusí být ta správná.
    Poslední dobou se mi raketovou rychlostí množí pacienti s komplikacemi právě způsobených nesprávně zvolenou čočkou či nesprávným užíváním. Všichni z nich si čočky kupovali po internetu a nechodili na pravidelné kontroly. Pro každého nositele čoček by taková kontrola měla proběhnout alespoň jednou za 6 měsíců.
    Přeji Vám úspěšné nošení čoček a raději zvažte nakolik jsou pro Vás oči důležité ve srovnání poměru ušetřených peněz při zakoupení čoček přes internet.
    Pěkný den
    Bc.Monika Škrétová Szaló
    NOVUS OPTIK

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.