Nejnovější recenze ze sekce Kontaktní čočky

Cooper Vision Proclear Compatibles Sphere 6 čoček

Cooper Vision Proclear Compatibles Sphere 6 čoček

Přidáno: 16. ledna 2019

• Cena
  • vše ostatní

Čočky jsou ani ne hodinu po nasazení v očích cítit a škrábou. Jsou tenké a vůbec nedrží tvar, což vede k tomu, že při pohybu oka se rozostří obraz a při pouhém dotyku víčka ji můžete shrnout.
Po dvou hodinách nošení vyhazuji.

Přidáno: 16. ledna 2019

Nedoporučuje produkt
  • Po poslední objednávce čočky nekvalitní praskaly a praskla mi sítnice.Dlouhá doba léčení.

Neporočuji.Již nenosím.

Přidáno: 15. ledna 2019

• Dříve spokojenost
  • Zhoršení kvality

Po letech přecházím na jiné čočky, při poslední objednávce mi 3čočky z balení praskly ihned po rozdělání! Byly tenčí než dříve a i v oku neseděly, dráždily.

Alcon Dailies AquaComfort Plus 90 čoček

Alcon Dailies AquaComfort Plus 90 čoček

Přidáno: 9. ledna 2019

Doporučuje produkt
  • Zvládnou v klidu i dva dny nošení.
  • Neunavují oči
  • Napadaj, ani při sprchování.
  • Jednoduché nasazení i sundání.
  • Snad jen to, že se snima nedá potápět :D

Tyto čočky používám déle jak 8 let a bez problému. V prvopočátku jsem měl malý problém si je nasazovat, ale to je problém u všech začátečníků. Za celou dobu mne nijak nezradily a ani neomezily. Určitě by se to nemělo, ale už více jak rok je používám i dva dny (spím snima), a bez problému.
Za mě doporučuji.

Cooper Vision Biofinity Toric 3 čočky

Cooper Vision Biofinity Toric 3 čočky

Přidáno: 13. prosince 2018

• Hezky měkké
  • Nic nevydrží

Zakoupila jsem na zkoušku 3 páry, bohužel jsem je nedonosila ani ty tři měsíce. Na 4 čočkách ze 6 se ani ne po dvou týdnech objevil defekt a následovalo prasknutí. Jsem zklamaná, protože také nestojí pár korun...., za mě určitě ne, škoda, jinak v oku příjemné

• aplikace
  • kvalita
  • nemám červené oči
  • nemám suché oči
  • nepálí

Jsou to moje první čočky v životě a nosím je teprve krátce.

• aplikace
  • kvalita
  • nemám červené oči
  • nemám suché oči
  • nepálí

Jsou to moje první čočky v životě a nosím je teprve krátce.

Doporučuje produkt
  • Dobře sedí v oku, velice levné, doba výměny až měsíc, kvalitní materiál.
  • Nízká propustnost kyslíku pro oči.

Doporučuje produkt
  • dobře se nasazují (po zácviku na tento typ)
  • dlouhodobé nošení
  • proti špičce o malinko menší propustnost kyslíku

zatím nejlepší čočky co se týká vyváženosti všech vlastností

Přidáno: 7. prosince 2018

Doporučuje produkt
  • Ani po delší době nevysousi oči.
  • Chrání při používání PC před únavou
  • Mám nízké dioptrie 0,25 což znamená, že s brýlemi vidím lépe

Čočky mohu jedině doporučit.

Alcon FreshLook 1-Day dioptrické Gray 10 čoček

Alcon FreshLook 1-Day dioptrické Gray 10 čoček

Přidáno: 3. prosince 2018

• Nic
  • všechno

Čočky jsem si zakoupila v barvě gray a green . Při prvním nasazení se mi čočka v oku roztrhla a zajela pod víčko. Trochu porod ty dva kusy vytáhnout. Tak jsem psala prodejci a chtěla čočky zaslat zpět. Bohužel jsem to nestihla ( můj problém).
Tak jsem si řekla ok stát se to může dám ji ještě šanci. A mazec, opět se čočka v oku roztrhla . U jiných značek se mi tohle nikdy nestalo. Zřejmě špatná série. Pro mě ale tato značka zklamání a více si ji nekoupím.

Přidáno: 1. prosince 2018

Doporučuje produkt
  • Snadná manipulace s čočkami, které se super snáší. Konečně nemám červené oči jak králík.
  • nic

Doporučuji čočky vyzkoušet lidem, kteří mívají unavené oči z kancelářské práce. Navíc čočky nejsou v oku skoro vidět. Po delší době mám opravdu pohodlné čočky.

Přidáno: 26. listopadu 2018

• cena
  • pohodlné
  • vhodné i na spaní
  • ke konci měsíce už v nich začínají pálit oči

Čočky mi byly doporučeny lékařkou. Jiné jsem nezkoušela. Používám a objednávám je paravidelně několik let. Nemám tedy možnost porovnat s jinými. Nicméně mi vyhovují a proto nemám potřebu měnit za jiný typ.

Interojo AquaView Monthly 6 čoček

Alcon Air Optix Night & Day Aqua 6 čoček

Alcon Air Optix Night & Day Aqua 6 čoček

Přidáno: 21. října 2018

Nedoporučuje produkt
  • Kontinuelní nošení bez omezené a nepříjemného vysušování či škrábání (tedy alespoň u dřívější varianty..)
  • Změna kvality čoček. Tyto kupuji již léta a poslední nákup (alensa.cz) - čočky nevydrží ani měsíc, nepříjemné v oku již po 14dnech (nepomůže umytí či namočení v roztoku). Jsem z toho zklamaná protože to byly bezkonkurenčně nejlepší čočky které jsem kdy zkoušela.Komfot byl vždy perfektní, nechápu tedy proč ta změna .

Jsem z aktuální kvality zklamaná protože to byly bezkonkurenčně nejlepší čočky které jsem kdy zkoušela.Komfot byl vždy perfektní, nechápu tedy proč ta změna . Zvažuji že už kupovat nebudu.

Menicon Miru 6 čoček

Menicon Miru 6 čoček

Michaela Grossmannová Michaela Grossmannová

Přidáno: 7. října 2018

Nedoporučuje produkt
  • Jsou tenké a vydrží dlouho čisté bez známky usezeniny.
  • cena
  • aplikace (nepoznate rub a líc, nebo ja aspoň ne)
  • po aplikaci 10 min pálení, škrábání
  • ač jsou tenké cítím je v oku

Pro mě jsou zklamáním, čočky vypadaly a slibovaly ostré vidění bez pocitu únavy očí, nicméně se z toho nic nekoná. Vyzkoušela jsem hodně typů a značek čoček, ale tyhle jsou fakt asi nejhorší, co jsem kdy měla. Škoda...

Přidáno: 2. října 2018

• Příznivá cena
  • Vhodné pro nošení na pár hodin denně
  • Nevhodné pro celodenní nošení

Přešel jsem z dražších čoček na tuto značku. Čočky jsou z velmi podobného materiálu a složení. První dva měsíce používání jsem byl maximálně spokojen. Ve 3. týdnu co jsem nosil již třetí pár jsem začal pociťovat na konci dne suché oči.
Další nošení (zvládl jsem je nosit ještě další 2 měsíce) už bylo opravdu nesnesitelné - oči brutálně podrážděné že jsem se po celodenním nošení nemohl 4 dny podívat do ostřejšího světla natož se pokusit si čočky na pár hodin nandat.
Vrátil jsem se k dražší variantě.
Tyto čočky doporučuji pouze na krátkodobé nošení nebo po konzultaci s lékařem - nesednou každému.

PegaVision FitView Monthly 6 čoček

PegaVision FitView Monthly 6 čoček

Přidáno: 28. září 2018

Nedoporučuje produkt
  • zřejmě cena, ale ve výsledku vám doma zůstanou nepoužitelné čočky
  • pálí v oku, řežou, "ztrácejí" se v oku, nekomfort při nošení, slzení očí

velmi špatné čočky, nedoporučuji

Bausch & Lomb Biotrue Oneday 90 čoček

Bausch & Lomb Biotrue Oneday 90 čoček

Přidáno: 22. září 2018

• Rozpoznání rub/líc
  • Suché oči

Za mě hrůza. Strašně špatně rozaznatelný rub a líc, šílení suché oči a ke konci dne jsou hrozně v oku cítit.

Cooper Vision Avaira Vitality 6 čoček

Cooper Vision Avaira Vitality 6 čoček

Přidáno: 18. září 2018

Nedoporučuje produkt

Několik let jsem používala kontaktní čočky Avaira, které mi maximálně vyhovovaly. V očích byly příjemné, skoro jsem o nich nevěděla. Jedinou nevýhodou bylo, že čas od času po delším nošení napraskly nebo se zdeformovaly. Jinak ale perfektní. Bohužel byla jejich výroba ukončena a byly nahrazeny tímto novým typem Avaira Vitality.
Avaira Vitality jsou pro mne velkým zklamáním - nejsou v očích pohodlné (stále je cítím, škrábou), po celodenním nošení jsou oči velmi unavené.
Přijde mi také, že se deformují a více se na nich usazují nečistoty než na původním typu. Zkoušela jsem včera již čtvrtou čočku Avaira Vitality a bohužel všechny jsou pro mne stejně nekomfortní.
Navíc jsou tyto čočky oproti původnímu typu dražší.
Bohužel budu hledat jiné čočky, které by byly srovnatelné s původní Avairou. Avaira Vitality to za mne určitě nebudou.

Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25