Nejnovější recenze ze sekce Kontaktní čočky
- na doporučení lékaře
Musela jsem už čočky trochu vynechat, ale tyhle jednodenní jsou na výjimečné příležitosti super.. zátěž na oči minimální
- Tento druh si objednávam už niekoľko rokov a stále som s nimi spokojná
- kvalitní čočky za dobrou cenu
Čočky používám každý den,ale nejvíce mi vyhovují při sportovních aktivitách.
- Bezproblémové nošení
- V oku nevadí
- Nic mě neřeže
Kvalitní čočky, příjemné nošení bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů v oku, nevadí, neřeže... Prostě jako kdyby tam nebyly
Čočky doporučené optikem, naprosto vyhovující.
První jednodenní čočky dcery, vydržely celodenní zatížení u moře.
Jsou to moje první čočky a jsem s nimi maximálně spokojená, jsou pohodlné, v oku je vůbec necítím.
naprostá spokojenost
- Čočky v očích nejsou skoro viditelné, ani člověk necítí, že by je měl. :)
- relativně mi sedí
- relativně dobře přes ně vidím
- vyrábí relativně dost parametrů
- nevyrábí se všechny parametry.. já potřebuju cylindr 1 a ten se nevyrábí a kvuli tomu mám s jednou čočkou děsný problémy, protože se mi stále posunuje v oku
- každá čočka se mi zdá trošiličku jiná.. vezmu si čočky a vidim perfektně, pak si vezmu další nový pár a najednou vidim uplně na prd a takhle se to pořád střídá, jednou dobrý jednou blbý
bohužel nejsou na výběr jiné čočky, tyto jsou jediné přes které relativně vidim
takže vzhledem k tomu, že jiné nejsou, tak sou dobrý, ale pokud by bylo na výběr, tak bych tyhle zřejmě nepoužívala
- Jsou to vůbec ty nejlepší čočky ze všech čoček které existuji. Na očích je vůbec necítíte.Je jenom škoda že + chce výrobce zastavit.Používám ty stejné již od r. 1990. a žádné silikon se jim nevyrovnají.HLAVNĚ Jsou nejšetrnější k oku.Da to sice začátečníkovy práci než je nasadí ale když vydrží tak nic lepšího nemohl získat ! jj
- výborný a vyhovující produkt
Bausch & Lomb SofLens 59 6 čoček
Přidáno: 12. června 2018
(naposledy upraveno 12. června 2018)
Zakoupeno v Lentiamo.cz
- Dobrá cena
- Žádné čištění a starost o péči o čočky.
- Materiál s vysokým podílem vody - celodenní pohodlíčko pro oči.
- vše bez problému, nošení celý den, oči nejsou unavené ani podrážděné
- příjemné při nošení
- oči z nich nejsou unavené, červené ani jinak podrážděné
- lepší prostě neexistují
- nejjemnější čočky, které absolutně nejsou cítit v oku
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »