Nejnovější recenze ze sekce Kontaktní čočky
- u mě 100% spokojenost, používám již několik let
- Označení čočky pro snadnou aplikaci.
Vynikající zboží, ale jen musí být velmi kvalitní čistící roztok. U mě třeba gelone roztok.
- Měkké
- Těžko se aplikují
- Rolují se v oku
- Špatná přilnavost k oku
Nedoporučuji, ve stejné cenové kategorii jsou k dostání určitě kvalitnější čočky.
- jednorazove cocky, super sport, na potapeni nebo do bazenu
- zadne roztoky, pouzit a vecer zahodit
- toricke cocky maji zavazi kterym samy polohuji osu v oku
- toricke cocky jsou oproti sferickym trochu tlustejsi a mene se krci, takze se s nimi zacatecnikum muze lepe ucit zachazet zejmena pri vyndavani jde cocka snaze nahmatat
- kontaktni cocky se nehodi se do prasneho nebo vetrneho prostredi. Pokud planujete vylet po pousti v otevrenem jeapu nezapomente si vzit slunecni bryle jako ochranu pred prachem
- toricke cocky jsou diky zavazi trochu sirsi a v oku tedy trochu vice citit nez pouze sfericke cocky
- pri naklonu hlavy mrknuti oka trva nez se zarovna osa coz s pocatku myze byt trochu neprijemne
Oproti čočkám Frequency 55čočkyCooper V. Biomedics55,o něco hůř sedí,zdá se mi,že v oku častěji "plavou"(posunují se).
Nejlepší a nejpohodlnější čočky
Cocku Biofinity pouzivam na kontinualni noseni, trosku da praci ji nasadit, ale cely mesic se chovaji velmi mravne, da hodne prace poznat ze ji mam i v porovnani se zdravym okem.
Přijatelná cena za 10 kusové balení čoček.
- Po delší době pocit suchého oka
Velmi nízká cena na úkor komfortu. Příště si raději připlatím a koupím např. TopVue Air, pro mě nesrovnatelný rozdíl...
jsem spokojená
- Nedrazdi oci
- Příjemné nošení každý den
- Pohodlné nošení
oproti minulým čočkám se velmi pohodlně aplikují i vyndavají
v oku neškrábou
pohodlné i po celodenním nošení. (na noc vyndavám)
používám je dlouho, spokojenost. Jiné jsem zatím nevyzkoušel, takže nemohu porovnat
- dobrá snášenlivost
- Výhoda, že se dá s čočkami spát.
Čočky dělají velké, výrazné oči.
- kvalita za dobrou cenu
- kvalita za rozumnou cenu, jsou prostě perfektní