Nejnovější recenze ze sekce Kontaktní čočky
- nejkvalitnější čočky, které jsem zatím vyzkoušela
Nejvyhovující čočky.
- 100% spokojenost
Doporučuji. Příjemné celodenní nošení za super cenu. Bez problémů vydrží déle než měsíc. Nejsou určené na spaní, ale pokud v nich krátce zaspíte, nic se neděje. Při náhodném zapomenutí v očích přes noc čočky trochu vyschnou a víc se přilepí k oku, což není úplně příjemné, je třeba je uložit do roztoku a dát očím pár hodin na rekonvalescenci, nejlépe se zvlhčujícími kapkami, pak se dají v pohodě znovu aplikovat. Používám je pravidelně víc jak deset let, brýle si beru pouze po jejich vyjmutí před spaním.
Kupuji je dceři kvůli možnosti zvolit menší velikost čočky, já používám běžně Softlens 59 od stejného výrobce, které jí v tomto parametru nesedí. Je s nimi velmi spokojená, celodenní nošení je bez problémů, v očích je vůbec nevnímá.
Čočky, které mi maximálně vyhovují. Naprostá spokojenost.
- výborně sedí, nedráždí oko
zkoušela jsem i jiné druhy čoček, nejlépe se mi osvědčila tato značka
- Cena je velmi dobrá
- Absolutně mi nesedí, jsou velmi měkké, špatně se mi nasazují
- Nemůžu je mít víc než hodinu na očích.
- Tohoto výrobce čoček používám již dlouho a jsem moc spokojena.
Nízká cena, dobře mi sedí, kupuji pravidelně už několik let. Po měsíci vždy používám nový pár a vše je v pořádku.
- Kvalita za dobrou cenu
- Kvalitní kontaktní čočky.
Tento typ čoček budu teprve zkoušet.
- Dostupnost
- Vydrží sotva týden
- Velmi často se trhají-někdy i po jednom použití
- Pocit suchých očích
- "řezání" v očích
- Lehké nasazení
- Měkké kontaktní čočky
- Trhají se třeba i po jednom použití
- Velmi lehce se trhají
- Vyhovující balení (mám rozdílné dioptrie)
- Dobrý
K čočkám jsem se po vyzkoušení jiné (dražší) značky zase vrátila a jiné už nekupuji. Jsou dobře prodyšné, akorát pevné (netrhají se a nemačkají při nasazování). Měsíc bezvadně vydrží i při každodenním používání. Nosím čočky téměř každý den a Soflens 59 mi vyhovují nejvíce.