Nejnovější recenze ze sekce Kontaktní čočky
- balení
- měkkost
- komfort při nošení
- mírně vysušují oči
U čoček Alensa Biofinity oceňuji hezký obal, který se dobře otevírá. Čočky se dobře nasazují, protože jsou příjemně měkké, což může dělat ale potíže začátečníkům, kteří nemají zkušenosti s nošením čoček. Čočky neřežou, avšak mě po celodenním používání mírně vysušují oči a musím použít umělé slzy - což může být jen subjektivní pocit, u jiných čoček s vysokou hydratací se mi to stává málokdy. Určitě splňuje cena versus kvalita.
- Vysoka prodyšnost
- Přijatelné ceny
- Kvalitní material
- Nepřetržité noseni az po dobu 30 dni
- Vhodne i k prespavani
- Bezproblémové noseni
Ocenuji velký výběr kontaktních čoček z pohodlí domova. Obrovským plusem je rychlost dodani a vyborna komunikace. Eshop je prehledny s velkým výběrem zboží.
Kontaktni cocky využívám převážně na sport. Tyto kontaktní čočky mi vyhovovaly, nepocitovala jsem žádné nepříjemné řezání ci paleni behem celeho dne. Můžete je pouzivat i k prespavani a jsou take vyvinuty k nepřetržitemu noseni po dobu az 30 dni. Bohuzel nemam vvyzkouseno, ale beru to jako velkou vyhodu.
Ceny jsou přijatelné.
Doporučuji.
- měkké, pohodlné
- nedráždí v očích
- dobře se s nimi manipuluje
- těžší poznat rub a líc
Příjemné kontaktní čočky, lehce se s nimi manipuluje při nandavání a i se snadno vyndavají, není třeba je v oku "lovit". Mám suché oči, takže mi některé kontaktní čočky dělají trochu problém - po pár hodinách nošení je v oku cítím, ale tyto moje oči snášely zcela bez problémů. Měkké, nepálí, neřežou, při nošení žádné nepříjemné pocity.
- Dobře sedí
- Nevysušují oči
- Kvalitní zpracování
- Dlouhá výdrž
Jedná se o kvalitní čočky u kterých se nemusíte bát, že se za týden natrhnou. Čočky nosím každý den a je pro mě důležité, aby byly kvalitně zpracovány a nevysušovali oči. Čočky jsou měkké, nedráždí oči a snadno se čistí. Dokonce jsem s nimi i párkrát usnula a vše bez problémů. Všem doporučuji.
- Pohodlí
- O čočkách ani nevím
- Neřežou
- Netlačí
- Přiznivá cena
- Žádné, jsem spokojená
Jsem nadšená! Když jsem přemýšlela, jak zformulovat recenzi, dalo mi to chvilku zabrat. Během nošení čoček Biofinity jsem si na ně totiž vůbec nevzpomněla a pak mi to došlo - to je ONO! To je přesně to, co od svých čoček očekávám a potřebuji - maximální komfort, žádné řezání, tlačení, pohyb čočky v oku, nic. A přesně to čočky Biofinity splnily, mohu se na ně spolehnout během denního nošení i během aktivního sportu. A co je výhodou - tyto kontaktní čočky jsou za příznivou cenu. Já jsem tedy s čočkami Biofinity maximálně spokojena a jsem ráda, že jsem tuto značku objevila. Není nic lepšího než koukat na svět bez omezení. Děkuji!
- velice pohodlné
- padnou jako ulité
- skoro nevím, že mám na očích
S čočkami jsem velice spokojená. Jsou opravdu pohodlné. Většinou ani nevím zda je mám na očích. Jediný diskomfort pociťuji ve večerních hodinách, když už jsou oči unavené a vysušené z koukání do počítače. Na to mi většinou pomůžou oční kapky. Čočky Biofinity vřele doporučuji a sama už asi měnit nebudu. :-)
- Pohodlné
- Komfortní
- Neměla jsem nutkání čočku během dne posunout, narovnat
- Sedí celý den perfektně
Nové čočky Biofinity mě milé překvapili svým komfortem při každodenním nošení. Neměla jsem pocit "suchého oka" , jako u jiných čoček, které jsem používala dříve. Čočky byli tak pohodlné celý den, že jsem na nich malým zapomněla večer. Výrobce uvádí, že tyto čočky můžu mít i přes noc, ale zatim jsem jich vždy na nic sundala. Nějakou dobu zůstanu u teto značky.
- Kvalita
- Nemohu vytknout vůbec nic
Kontaktní čočky značky Biofinity od výrobce Alensa velmi doporučuji dalším zákazníkům uvažující tuto koupi. Mohu dodat jen kladné hodnocení. + Cena, + kvalita, +přesnost při výběru dioptrickeho rozlišení+bezproblémové a bezbolestné nasazování ( neškrábou v oku) , +skvělá viditelnost
- Krásné sedí na očích
- Tenký
- Nemám nic co by mi vadilo
Značku Biofinity jsem neznala. Musím říct že nošení jejich čoček je naprosto úžasné. Jsou tenké, snadno se na dávají a co je hlavní nedráždí oči a nejsou vůbec cítí na očích. Nevadí ani když vnich usnete. Prostě nevíte že máte kontaktní čočky na očích. A vtehle době je to fajn nepoti se vám brýle když dýchate pod rouškou.
- Baleni
- Pocet cocek
- Obal
- Nemám výhrady
Čočky jsou proti brylim skvělá věc, pokud člověk dodržuje hygienické zásady při používání. Svoboda,volnost žádna zamlzena sklíčka a zpoceny,otlačeny nos. Také je znát širší zorné pole oci, když tam nemají žádné obroučky. Čočky jsou komfortní záležitost i při sportu. Jediná věc, co mi vadí, že oko není chráněno proti slunečnímu záření jako při nošení dioptrických brýlí se zabarvovacimi skly.
- pohodlné nandávání i vyndávání
- nepřekážejí po celém dni při námaze očí
- nevysušují oko
- dá se s nimi spát
Čočky Alensa –Biofinity jsou velmi pohodlné, i když se nosí celý den, není potřeba je na noc vyndávat, dá se s nimi pohodlně spát. Oči nijak nevysušují. Můžu je jen doporučit, a to vůbec v zimě jsou daleko příjemnější než věčně zamlžující se brýle :)
- pohodlí
- kvalita čoček
- Jsou velmi tenké
Po odbalení čoček jsem byla velmi mile překvapena tím, jak jsou tyto čočky tenké. Na oku jsou opravdu pohodlné, měla jsem je celý den a ani nezaznamenala, že je mám. Za mě jsou tedy velmi vhodné na celodenní nošení. Jsou také prodyšné, což jen zvyšuje jejich komfort.
- pohodlné
Čočky jde nosit celý den, často i přes noc, bez vysušení oka, nebo jiných nežádoucích jevů. Čočky nejsou v očích skoro viditelné, nejdou skoro ani cítit, takže o nich člověk skoro neví. Jsou pohodlné a dají se jednoduše nasadit. Určitě doporučím ostatním.
- Komfort
Kontaktní čočky Biofinity mi naprosto vyhovovaly. Komfortní pocit při nošení, bezproblémové nasazování i vytahování. Výborná nabídka rozmezí hodnot. Kontaktní čočky nejvíce využívám v létě kvůli možnosti nošení slunečních brýlí a o víkendu při sportování. Doporučuji
- Čočky nejsou skoro viditelné v očích
- Líbí se mi velmi,že je v očích vůbec necítíte, ani nevíte,že je máte
- Usnula jsem v nich a po probuzení byli ok a i oko
- Lze nosit celý den bez obtíží
Kontaktní čočky od zn.Biofinity velmi doporučuju, jsou měkké, snadno se nasazují a čočka se na oko okamžitě chytne. Čočka je pohodlná po celý den, ani nevím,že je mám. Jsem alergička a tyto čočky mi nedráždí oči ani při dlouhodobém nošení, rozhodně jsou velmi kvalitni.
- Ne škrábali v očích
- dobře se nasazují
- ani se nepocítila že je mám v oku
- krásně přilnuly
- nemám žádnou vídku
Kontaktní čočky CooperVision, Biofinity
jsou naprosto úžasné
překvapilo mě jak krásně přilnuly na oko,
po nasazení mě ani neslzely oči jak se mi to často stávalo u jiných kontaktních čoček , co je pro mě hodně důležité že mě v očích nevadily a vůbec sem nepociťovala že mám něco v očích.
Jsem za čočky rozhodně moc ráda jelikož moje roční dcera mi hrozně ráda bere brýle z očí a má z toho švandu čočky mi rozhodně usnadňují život.
- komfort při nošení
Bez čoček si neumím představit život, jelikož denně sportuji. Čočky Biofinity mne příjemně překvapily, dobře se nosí a nevysušují oči. Není tak potřeba používat "umělé slzy" a to ani v klimatizované nebo vytápěné místnosti. E-shop Alensa poskytuje bezproblémový nákup a rychlé dodání za rozumné ceny.
Srovnatelné s konkurencí. Jsem častý uživatel kontaktních čoček. Vždy mě po čase začne jedno oko být nekomfortní, což se stalo i u těchto čoček. Rozhodně je mohu doporučit. Balení, obsah atd vše v pořádku. Cena je přijatelná. Zřejmě v budoucnu koupím opět.
- snadná manipulace
- příjemné na nošení
- možnost přespání s čočkami
Kontaktní čočky nosím již několik let, od svého začátku se stále vyvíjí - materiály, vlastnosti... V současnosti jsem se shlédla v silikon-hydrogelových čočkách od výrobce CooperVision, jež mi byly doporučeny i očním specialistou vzhledem k materiálu, který kombinuje vysoký obsah vody spolu s extrémní propustností kyslíku. Oči nejsou unavené po celodenním nošení. Na noc se snažím je sundávat, aby oči měly čas zregenerovat, ale ani občasné přespání s čočkami výrobce nevylučuje.
- Kmfort při nošení
- Krásně sedí
Čočky jsou krásně měkké a pohodlně se nosí celý den. Pro jistotu jsem přikoupila i zvlhčující kapky do očí, ale nebyly vůbec potřeba. Ani po celém dnu nošení, kdy koukám 8h v práci do počítače, nemám suché oči. V bazenu ani sauně už nemusím odkládat brýle a mžourat ?
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »